Steam summer sale: clues, answers & rewards



Last Updated:

Here are all the clues, answers, and rewards for the Clorthax summer sale quest. Want to get your hands on all those juicy rewards? Fear not, we have all the answers in this year’s Steam summer sale.

Steam’s summer sale is alive and kicking once again (that’s right, I just made a reference to Simple Minds) and this year comes with another cheeky little interactive game, this time run by Clorthax – a time-traveling trickster. As part of Clorthax’s quest, he has “stolen the ten best games from the far future, then traveled across an ocean of time to sell them to you!”. What that basically means is, alongside snagging yourself a killer deal on one of the latest AAA games, players can also complete a quest line to win rewards and prizes.

At the end of the day, it’s all a bit of fun that helps generate buzz around genuinely good deals for this Steam summer sale. If you’re struggling with any of the riddles in this year’s quest, fear not, we’ve got all the clues and answers below – including the rewards you’ll receive upon completion.

Let’s get into it!

Steam summer sale clues, answers, and rewards

Below we’re going to go over all the clues and answers for this year’s Steam summer sale quest. If you’re still playing along, don’t scroll any further!

  1. You’ll find riches in rhythm, and fame in six strings / But beware the tax burden axe mastery brings
    Answer: Guitar Billionaire
    Reward: Guitar Billionaire Steam 3000 animated avatar
  2. You’ve settled a city and put down your roots / But now can you settle small legal disputes?
    Answer: Custard Castle Small Claims Court
    Reward: Custard Castle Small Claims Court animated sticker
  3. Sport is the angle / The bait the allure / Success the disease / And you are the cure
    Answer: Bass Ain’t Bitin’ 2022
    Reward: Bass Ain’t Bitin’ 2022 avatar frame
  4. Maybe you managed to shut down your rivals / Your lucrative theme park’s still dead on arrival
    Answer: Dead Seagull Zoo Magnate
    Reward: Dead Seagull Zoo Magnate animated sticker
  5. A know-it-all’s monstrous need to correct you / Will give you and your friends a lot to object to
    Answer: Actually…Frankenstein’s Monster Edition
    Reward: Actually… Frankentein’s Monster Edition animated sticker
  6. No actions to take or choices to make / This passive adventure prefers that you wait
    Answer: It’s Probably Fine
    Reward: It’s Probably Fine animated avatar
  7. Your role in this realm / Is to guide your king true / To sit on his throne / Or mayhap on two
    Answer: Help Get The King to the Toilet
    Reward: Help Get The King To The Toilet animated sticker
  8. The horror the horror, pretentious explorers / This one’s the father of all arty snorers
    Answer: The Consecration of Esthme
    Reward: The Consecration Of Esthme avatar frame
  9. This virtual river has a full boat conveyed / Two princes that paddle with three little spades
    Answer: Pro Poker Amateur
    Reward: Pro Poker Amateur avatar frame
  10. If your strategy is to keep me close, I’ll make you think. If your strategy is to let me go, I’ll make a stink.
    Answer: Hold In Your Farts
    Reward: Hold In Your Farts animated avatar

Claim Clorthax’s Paradox Party badge

As part of the quest, you’ll also have the chance to claim the Clorthax Paradox Party badge. To acquire it, you’ll have to find all 10 games that Clorthax has stolen from the future. You can start the quest by heading to the Clorthax Steam summer quest page.

Once there, simply solve the clues and click the “Go Find It!” button underneath – this will take you to a category/genre page where you’ll be able to find the game relating to the clue. Once you’ve solved all 10 clues and found all the games, you’ll be rewarded with the badge and you Steam 3000 badge level will increase. You’ll also receive additional profile items, including an avatar frame or chat sticker.


We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

Twelve 27 Shop
Logo
Enable registration in settings - general
Compare items
  • Total (0)
Compare
0
Shopping cart